1db Kettős VNH2SP30 Léptető Motor vezérlő Modul Szörny Moto Pajzs Cserélje ki L298N

  • Csomag Súlya: 0.001kg (0.00lb.)
  • Csomag Méret: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Készülék Típus: darab

Ft1 723
Rendelkezésre állás: Készleten
Küldd el egy barátodnak!

Leírás

ez lényegében egy tetszik változata a Ardumoto motor vezető pajzs. Ez a szörny pajzs kicseréltük az L298 H-híd egy pár VNH2SP30 teljes-híd gépjármű-vezetők. Már azt is fejlesztette a támogatás áramkört, így a testület képes a vezetés egy pár magas-jelenlegi motorok! A VIN pedig a motor ki van hangon a 5mm csavaros terminálok (nem tartozék), így könnyen csatlakoztatható a nagyobb keresztmetszetű vezetékek.

Megjegyzés: Ha ezzel a testület extrém magas kereslet alkalmazások szükség lehet arra, hogy javítsa a termikus teljesítmény egy hőnyelő, vagy fan, meg kell forrasztani a drótot közvetlenül a tábla használata helyett csavaros terminál (amellett, hogy a számtalan egyéb szövődmények jelen a magas-jelenlegi rendszer), Azonban, ha a testület áramlatok akár 6A a chips alig észlelhetően meleg.

Jellemzők: Feszültség max: 16V jelenlegi Maximális pontszám: 30 Gyakorlati Folyamatos Áram: 14 A Jelenlegi érzékelő áll rendelkezésre, hogy Arduino analóg pin-MOSFET-a-ellenállás: 19 mΩ (egy láb) Maximális PWM frekvencia: 20 kHz Termikus Lekapcsolás Undervoltage, valamint a Túlfeszültség lekapcsolás

  • Kompatibilis Márka/Modell: Egyik sem
  • Márka Név: SHANGSIMOUDLECX
  • Kompatibilis: Kézi Játékos,Játék Konzol Kinect,PlayStation Move

Címkék

Címkék: pajzs, pajzs motor, Olcsó pajzs, High Quality shield motor.

Vélemények