1DB LR5204-X-2 ÓRA-TVH-XL LR5204NPP LR 5204 ATOMERŐMŰ MOCHU LR Nyomon görgők csapágy Külső gyűrűk hengeres külső felület

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Méret: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
  • Csomag Súlya: 0.35kg (0.77lb.)

Ft2 945
Rendelkezésre állás: Készleten
Küldd el egy barátodnak!

Leírás

Golyóscsapágy nyomon görgők Külső gyűrűk hengeres külső felület Modell : LR5204-X-2 ÓRA-TVH-XL d : 20 mm D : 52 mm C : 20.6 mm darabszám : 1 db Egyenlő: LR5204NPP

Golyóscsapágy nyomon görgők önálló megtartása, szimpla vagy dupla sorban golyóscsapágyak különösen vastag falú külső gyűrű. Amellett, hogy nagy radiális erők, ezek a csapágyak is axiális erők mindkét irányban.

A külső gyűrűk koronás vagy hengeres külső felület. Minták egy koronás külső felületet használják, hol vannak ferde kapcsolatban, hogy a párzási pályán szélén hangsúlyozza, el kell kerülni.

Üdvözöljük a vásárlási tanácsadás, köszönöm!

Ha szüksége van más modell csapágy de nem találtam a boltban,Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, köszönöm!

Csapágy online lehet vásárolni, van hely a rendelést (támogatására számos nagykereskedelmi), ha vannak speciális követelmények, vagy magasabb minőségű, Kérjük, lépjen kapcsolatba velem!

A vállalkozások számára nyújt szakmai támogató csapágy, szívesen konzultációs megbeszélés!

Becsült Szállítási Idő

Behozatali Adó

NEM vagyunk felelősek SEMMILYEN behozatali adó -, vám-díj, vám-vagy késedelem.

Igyekszünk segíteni a vásárlóknak, hogy minimálisra csökkentsék a kockázatot, a kifizető az adót,mint arról, hogy a tétel, mint minta vagy ajándékokat! ( Kérjük, hagyj üzenetet! )

Takarmány vissza

1)A Visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérjük, szánjon néhány másodperc, hogy hagyja nagy visszajelzést, ha elégedett vagy a termék vagy szolgáltatás, köszönöm szépen !!

2)mindig kínálja a legalacsonyabb áron a legjobb árut, illetve szolgáltatást.

3) Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semleges (3 csillag), vagy negatív (1-2 csillag) visszajelzés. Igyekszünk megoldani a problémát, majd hagyja, hogy egy boldog vásárlás hangulatot. Köszönöm!

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármilyen problémája vagy kérdése merül fel a rend, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy Trandemanger, vagy Hagyjon Üzenetet a megrendelést, válaszolni fogunk, amint tudjuk!

  • Szerkezet: Golyóscsapágyak
  • Anyag: Acél
  • Bevonatok: Bearing
  • Márka Név: MOCHU
  • Kapacitás Nyomaték: --
  • Modell Száma: LR5204-X-2 ÓRA-TVH-XL

Címkék

Címkék: FELÜLET, felszíni 4, Olcsó felület, Kiváló Minőségű felület 4.

Vélemények