Korlát Kapu Üzemeltető Max. 5.3 m bumm Sugár Alumínium Jármű, Korlát Kapu, Parkolás

  • Csomag Súlya: 65.0kg (143.30lb.)
  • Készülék Típus: Készlet
  • Csomag Méret: 110cm x 56cm x 43cm (43.31in x 22.05in x 16.93in)

Ft126 631
Rendelkezésre állás: Készleten
Küldd el egy barátodnak!

Leírás

Termék Leírás Korlát, korlát kapu, parkoló, sorompó, automata sorompó:

Funkciók & Jellemzők:

1. Kézi kioldó készülék működését a gáton, amikor áramkimaradás

2. Akadály motor meghalni-öntvény alumínium ötvözet, magasan-hermetikus, valamint könnyű hőelvezetés

3. Motor hűtőventilátor, hogy elkerüljük a túlzott fűtési lehetőség

4. Automatikus tolatás, amikor a gát bumm megfelel az akadály

5. Automatikus zárás felismerés keresztül menü beállítása a kezelőpanel

6. A gát jól működik infravörös photocells, hurok detektor, kártya olvasók, jegyárusító automatákat, kézi kapcsoló (wire control), valamint a közlekedési lámpa

7. RS485 Kommunikációs Modul kompatibilis

Alkalmazások:

Gyorsan Korlát Kapu fogad speciális gép core, hogy csajozzon bumm jogosultja, aztán bumm. Ez a korlát kapu vezet a nagy sebesség, de stabilan. A működési idő 1 másodperc. Lehet használni autópálya díj, parkolási rendszer, gyári kapu, stb. Műszaki Adatok Elektronikus doboz üzemi hőmérséklet: -40 --+75 Hatalom 20V± 10%, 110V± 10%, 50/60HZ Névleges teljesítmény 120 w-os Relatív páratartalom ≤ 90% Távirányító távolság ≥ 30m Nettó tömeg 63kg Bumm hossza Egyenesen karok legfeljebb 6m -, Hajtogató-karok≤ 5m, két kerítés karok legfeljebb 4m Bumm sebesség 3-AS, 6-OS

Q: Miért válassza a Magas Sebesség Korlát Kapu ?

1. Nagysebességű Korlát Kapu fogad speciális gép core, hogy csajozzon bumm jogosultja, aztán bumm. Ez a korlát kapu vezet a nagy sebesség, de stabilan. A működési idő 1 másodperc. Használható az autópálya fizetős.

2. Nagysebességű Korlát Kapu használ csajozzon bumm jogosult. A boom ki a jogosultnak, ha az a hit, amely védi a gátat core, valamint meghosszabbítja életen át a gáton.

3. Nagysebességű Korlát Kapu használ az első generációs motor. Ez a stabil, hosszú élettartam teljesítmény, jelenleg 3 millió alkalommal. A ház anyaga horganyzott acél, 1,5 mm vastag, festett, így ez az akadály is használható ajtó, kültéri.

4. A gát mag különleges, a főbb részek ötvözött alumínium öntvény. A korlát kapu automatikusan fordított, amikor a boom megfelel az akadály. A gát jól működik infravörös photocells, hurok detektor, a boom automatikusan emelkedik fel, ha megfelel a gyalogos, mind a járművek. Kézi kioldó készülék működhet a gáton, amikor áramkimaradás.

K: Miért a gáton bumm volna meg automatikusan?

A: Kérjük ellenőrizze, hogy a határérték kapcsoló a jobb helyzetben van; ha nem, állítsa be a Limit. Kérjük, tekintse meg az utolsó oldal a Korlát Kapu Kézi. Vagy állítsa be az állítócsavart. Az utolsó lépés az, hogy ellenőrizd az intenzitás a tavasz.

Q: Mi a távirányító távolság?

Egy: általában a legtöbb 418 távirányító képes lefedni 100 méter, de ez nem biztonságos, stabil, hogy ellenőrizzék a korlát kapu-100 méter távolságra. mi azt ajánlja, hogy a távirányító használata belül 30 méter vagy 50 méter.

Választható tartozékok: https:

hurok detektor:

Kattints a linkre, hogy megvegyük a hurok detektor

UHF RFID:

Kattints a linkre, hogy megvegyük az UHF RFID:

vagy

  • Security Mode: Fail Secure with Signal
  • Direction: Egyik sem
  • Márka Név: GALO
  • Modell Száma: DZ01

Címkék

Címkék: Hozzáférés-Vezérlés Készletek, Olcsó Hozzáférés-Vezérlés Készletek, Korlát Kapu Üzemeltető Max. 5.3 m bumm Sugár Alumínium Jármű, Korlát Kapu, parkolás.

Vélemények