Személyre szabott 5*7 hüvelykes arany tükör akril, esküvői meghívó, nyomdai betűket, 3mm vastagság(1lot=100)

 • Csomag Méret: 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
 • Csomag Súlya: 9.5kg (20.94lb.)
 • Készülék Típus: sok (100 db/lot)

Ft76 568
Rendelkezésre állás: Készleten
Küldd el egy barátodnak!

Leírás

Személyre szabott 5*7 hüvelykes arany tükör akril, esküvői meghívó, nyomdai betűket, 3mm vastagság(1lot=100)

Méret:5*7inch

Vastagság:3mm

Materail:arany tükör akril

Alak:mint a képen látható(nyomtatás betű)

MOQ:100

Karton méret:40*30*20 cm,100-as/karton,0.095 kg/db,teljes súly:9.5 kg

Kedves vásárlók kérjük, vegye figyelembe:

Ha kell, papír, borítékok,Kérem, hagyjon üzenetet a rendelés !

Ha a vevő nem mondja, hogy kell neki papírt, a borítékokat vagy nem hagyj üzenetet a rendelés ,akkor nem küld papír borítékok, hogy a vevő,Kérjük, vegye figyelembe!

Köszönöm a megértést, illetve surpporting!

Rajz:

Fotók:

Biztonságos csomagolás:

Általános szerződési Feltételek

1.Kérem, engedje meg, legalább 2-4 hétig, amikor a megrendelés a levélpapírt.

2.Igazolás/s küldi meg az ügyfél utolsó felelőssége, hogy ellenőrizze, minden, különös figyelmet fordítva szöveg, helyesírás. Aláírásával/társkereső vissza a bizonyíték,/s ön elfogadja, hogy elolvasta a bizonyíték,/s minden rendben van. mi nem tehető felelőssé az esetleges hibákért, hogy észrevétlen maradt, miután a bizonyíték,/s aláírták. Bármilyen változás, hogy a megfogalmazás vagy helyesírási kell benyújtani egyértelműen írásban. Változások telefonon nem fogadható el.

3. Ha szüksége van bármilyen módosítást megerősítése után a bizonyíték,/s helyesek, valamint a nyomtatást, a személyre szabott részletek elkezdődött ez okoz felelős bele anyagok, illetve a munkaerő-befektetett.

4.Költségtérítést teljes mértékben felelős megszerzése szerzői jogi engedély kapcsolatos terveket, stb.

5.Lehet, hogy lemondja a megrendelést, mielőtt meghal a munka, de ezt Követően a fizetés teljes mértékben a munkát, majd megkezdte a rendelést.

6. Mi nem tehető felelőssé az áru szállítás közben elveszett, illetve bármely olyan kárt, amely akkor fordul elő, amikor közzé az egyes elemeket a vendégek. Az ön felelőssége, hogy ellenőrizze a megrendelés egyszer kapott értesíteni bennünket, semmilyen kárért, ami történt, míg a tranzit belül 24 óra kézhezvételétől számított. Szívesen gyűjteni a megrendelését közvetlenül tőlünk, a kinevezést.

7.Minden írószer kézzel készült lesz nagyon enyhe eltérések minden kártya. Ez is része a make-up, meg nem jelenti azt, hogy hibás.

8. A rendelés leadásával ön elfogadja ezeket a feltételeket.

9.Teljes visszatérítés nem lehetséges, miután a rendelés személyre szabott, biztosítani fogjuk a csere, ha hiba van a megrendelést nekünk.

10.Anyag: Anyag kissé eltérhetnek az egyes érdekében, mint mi beszállítóktól minden termék piaci trend időről időre változik, így a minta a képek lehet, hogy kissé eltér a tényleges érdekében, hogy lenne helye az alap egyéni színséma.

11. Szállítás : az ügyfelek felelőssége rendelni kártyákat, akkor az esküvő előtt a dátum, mint futár késések várhatók elfoglalt csúcsidőben. Kérjük, vegye figyelembe, szállítási idő az összes alá tartozó egyéni & vámkezelési eljárás.

12. A szállítmányokat, amelyek kereszt nemzeti határok lehet, hogy el kell számolni a Vámon a rendeltetési ország a szállítás előtt, hogy a Címzett. Ezt a folyamatot lehet késleltetni a megrendelés valamikor.

 • Stílus: Humán tudományok
 • Minta: Egyoldalas Típus
 • Méret:
 • Zene: No
 • Márka Név: HANTANG
 • Típus: Más Ünnepi & Party Kellékek
 • szín: Arany tükör
 • nyaralás: Esküvő
 • Modell Száma: HTGT-AWIC-323-2

Címkék

Címkék: nyomtatás karácsonyi kártya, nyomtatott harisnya, nyomtatás adminisztrátor, Az olcsó nyomtatás karácsonyi kártya, Magas Minőségű nyomtatott harisnya, Kína nyomtatás rendszergazda Szállítók.

Vélemények